Karriär

Vi söker ständigt intelligenta, drivna människor som gillar att ha kul på jobbet. Följ med på vår resa mot att göra alla fordon uppkopplade och smarta.

Se lediga tjänster
Spontanansökan? Kontakta oss

Att arbeta på Automile

Vi söker fler nyfikna och kunniga människor till vårt team. Du kan vara ung eller gammal, älska siffror eller människor – men du ska motiveras av utmaningar och att bygga saker tillsammans. Låter det som du? Välkommen till Automile!

Startup i hypergrowth

Att jobba för en startup är utmanande, men när man väl fått blodad tand vill man sällan återvända till storbolagen! Det är kul, det är tvära kast, och det är platta beslutsprocesser där allas röst räknas.

Ett plus ett blir tre

När det handlar om människor är matematiken annorlunda: 1 + 1 = 3. Vi ber om hjälp och vi löser ofta problem i grupp. Vi är direkta, transparenta och öppna – och tar gärna en AW ihop!

Tid för omtanke

Vi arbetar hårt på kontoret för att sedan gå hem och vila – jobbprestationer förutsätter tid för egna behov. Vi erbjuder snacks och dryck, och uppmuntrar till motion med generösa friskvårdsbidrag.

Image career photo

Automiles kontor

Automile finns i olika delar av världen, med kontor både i och utanför Europa. På vilket kontor ska du jobba?

Stockholm
Sverige

Vasagatan 28
111 20 Stockholm
Sverige

Visa på karta
TODO: alternativtext här

Oslo
Norge

Dronning Eufemias Gate 16
0191, Oslo
Norge

Visa på karta
TODO: alternativtext här

Utah
USA

13894 S. Bangerter Parkway Suite 200
Draper
UT 84020

Visa på karta
Office image

Vi vill vara Sveriges bästa arbetsplats

Varje anställd är en viktig pusselbit i det som tillsammans skapar Automiles framgång. Vi månar om vår personal och vet att när människorna mår bra, går affärerna bra. Här är några saker som får våra anställda att trivas lite extra.

  • 5000 kr i friskvård
  • Tunga investerare
  • Internationell miljö
  • Fräscha lokaler
  • Rutinerad ledning
  • Dryck & snacks
  • Teknik i framkant
  • Värdestyrt
  • Familjevänligt

Våra värdeord

Nyfikenhet

Vi älskar att lära oss nya saker. Det gör inget om det blir fel ibland, så länge vi lär oss av våra misstag. Vi letar hela tiden efter sätt vi kan bli bättre på. Vi är frågvisa och vågar ifrågasätta gamla sanningar.

Kundfokus

Vi älskar våra kunder och vill att de ska vara nöjda med vår produkt och vår service. Vi bygger framgång genom att förstå våra kunders behov – och lösa dem. Vi gör alltid det lilla extra.

Enkelhet

Vi krånglar inte till det. Istället vet vi att den bästa lösningen ofta är den allra enklaste. Vi är raka med våra kunder och varandra. Vi talar vänligt och ärligt till varandra för att undvika missförstånd.

Proffsighet

Vi är riktigt bra på det vi gör. Vi är experter inom våra respektive områden och bidrar med viktiga detaljer till helheten. Vi svarar snabbt och rätt på frågor. Vi kommer i tid, vi visar respekt och vi tar ansvar.

Driv

Vi älskar vårt jobb, vår produkt och våra kunder. Vi kan inte bara sitta still och vänta på framgång, utan vi gör det som krävs för att våra drömmar ska bli verklighet. Och det blir de.

Gemenskap

Vi behandlar varandra med respekt. Vi gör det som känns rätt, och vi är stolta över det vi tillsammans åstadkommer. Vi stöttar varandra och är generösa med hjälp. Varje Automiler är trygg i vetskapen att man är en i gänget.

Träffa teamet

Möt några av våra 50+ fantastiska medarbetare för att få en insyn i deras vardag samt vad de tycker är bäst med att arbeta på just Automile.

TODO: alternativtext här

Rebecca Lipshutz
Team Sales Leader

Jag har sett få arbetsplatser som värdesätter sina kunder som Automile gör. Det präglar hela kulturen här och det älskar jag. Jag är också tacksam för de utvecklingsmöjligheter vi får som anställda, att vi kan få klättra och växa internt. Vi jobbar verkligen på en startup – det är snabba beslut och det är resultatdrivet. Vi sitter på otroliga möjligheter och förutsättningar att bygga detta stort, och bara att få vara med och delaktig i denna resa är något jag verkligen älskar!

Wendy

Wendy Mendoza
Controller

Automile för mig är trevliga kollegor, en sund företagskultur, mångfald och delaktighet. Det är sådant som gör att det känns kul att gå till jobbet varje dag! Det jag älskar mest är att jag har lärt mig så mycket nytt om SaaS och IoT. Eftersom vi är en startup har jag fått lära mig mer om allt från produktutveckling till sälj, och det har utvecklat mina ledaregenskaper. En annan sak som jag trivs med är stödet från ledningsgruppen som alltid finns där för att hjälpa mig att utvecklas.

TODO: alternativtext här

Robert Norlin
Android Developer

Det har varit kul att jobba på Automile från dag ett. Kontoret i Sundsvall, där jag sitter, fokuserar på utveckling men de som sitter i Stockholm känns ändå som en självklar del i teamet. Teamwork är det första jag tänker på när jag tänker på Automile. Vi är ett företag som springer snabbt och det finns aldrig några tråkiga stunder. Vi tar fram coola produkter som vi använder privat, vilket ger ett unikt kundperspektiv när vi utvecklar nya features.


TODO: alternativtext här

Leonard Lindén
Senior Key Account Manager

Jag älskar att jobba på ett företag som Automile, där vi hela tiden utvecklar nya funktioner och tjänster som hjälper våra kunder – varje dag. Automile utvecklas hela tiden och kulturen är något jag är grymt stolt över. Vi sätter alltid kunden i fokus och tillsammans har vi tagit fram ett system i världsklass. Jag är väldigt stolt över att få spela en viktig roll i Automiles resa.

TODO: alternativtext här

Brennin Orr
Account Executive

Det bästa med att jobba på Automile är att få sälja produkter och tjänster som används av alla verksamheter, stora som små. Att vara del av ett innovativt tech-bolag är väldigt givande. Det känns bra att jobba på ett företag som driver utvecklingen framåt år efter år! Samtidigt är vi som en stor familj, och det gör det väldigt enkelt för mig att ge mitt allra bästa varje dag på jobbet.

TODO: alternativtext här

Tomas Vestholm
Customer Success Lead

Vi sätter kunden i centrum på ett unikt sätt genom att vara lyhörda och utveckla våra produkter och tjänster utifrån kundens behov. Att jobba på startup innebär att det går snabbt från idé till beslut, så ”allt är möjligt”-känslan genomsyrar hela företaget. Vi är ett starkt, prestigelöst team och jag ser fram emot att vara kvar på Automile i många år framöver!

Office image
Logotyp: Koeningsegg Logotyp: Budbee Logotyp: Lavazza Logotyp: Samhall Logotyp: Ambea

Testa oss du också

Automile används av fler än 15 000 företag med 100 000 abonnenter – allt från egenföretagare till storföretag med tusentals anställda.